44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

כנפי עוף, צלעות כבש, עגל, שוקי עוף בר-ב-קיו

כנפי עוף, צלעות כבש, עגל, שוקי עוף בר-ב-קיו
כנפי עוף, צלעות כבש, עגל, שוקי עוף בר-ב-קיו

 

נוצר ב- 01.03.99

 

 

לרוטב

2 כפיות סוכר

3 כפות דבש

1/2 1 כוסות מים

2 שיני שום קצוצות

קליפת לימון

1/4 כוס  חומץ

3/4  כפית מלח

4 כפות רוטב סויה

קורט פלפל גרוס

3/4 ק"ג צלעות כבש או עגל או

שוקי עוף או כנפיים

 

אופן ההכנה

 

מערבבים את כל התבלינים עבור הרוטב.

יוצקים על הצלעות או הכנפיים ומשאירים

לעמוד לפחות 1/2 שעה.

צולים או אופים מכוסה  עד אשר הנוזלים

נספגים והבשר נראה שחור.

אפשר לשים על שיפודים על אש לא גבוהה.

צלעות לדאוג שיהיו מדיום ריר, אחרת מתייבשות

ולא אכילות.


בתיאבון 

אם אהבתם לחצו על אהבתי, תודה

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

27 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת