00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של אלינוער

קציצות עוף תוצרת עירק

 
 
 
את הקציצות האלה למדתי להכין אצל חמתי. הקציצות הכי בעולם. על פרוסת לחם המרוחה בחמאה, כמנה עם סלט ירקות קצוץ  וסתם כשבא משהוא לנשנש.
 
1/2 ק"ג חזה עוף טחון
3 תפוחי אדמה מגוררים וסחוטים
1/2 חבילה פטרוזיליה קצוצה דק
2 בצלים מגוררים וסחוטים
4 ביצים
פלפל ומלח
בהרת
 1/2 - 3/4 כוס קמח
.......
שמן לטיגון
 
 
לערבב בקערה עוף טחון, תפוחי אדמה, בצל ופטרוזיליה .
להוסיף ביצים, תבלינים וקמח ומערבבים.
 
לחמם את השמן במחבת, ליצור קציצה שטוחה ולטגן משני הצדדים. זהו.
 
לאכול חם או קר.
 
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ליאור המקורית8 אלא אם צויין אחרת