44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

מרק בטטות

25/11/2007
מרק בטטות


בטטות

מרק בטטות


מרק בטטות

 

החומרים:

סיר בעל תחתית עבה

1 בצל גדול חתוך דק

6 בטטות קלופות וחתוכות לקוביות
2 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות

3 גזרים חתוכים לקוביות

4-6 שיני שום כתושות דק

קורט מלח

קורט פלפל שחור גרוס

1 כוס יין לבן

2 ליטר מים או יותר לכיסוי הירקות

מעט שמן

 

לסיום שמנת מתוקה או קרם פרש

פרח פטרוזיליה/אחר  לקישוט

 

אופן ההכנה:

מזהיבים את הבצל במעט שמן בסיר
מוסיפים את הירקות את המים את היין

מתבלים ומבשלים עד שהכל מתרכך.

מעבירים למעבד מזון או מרסקים עם מעבד ידני

ישר בסיר.

למהדרים, להעביר במסננת דקה.

 

לפני ההגשה להוסיף שקית שמנת מתוקה
בטמפרטורת החדר.

 

לקשט בסלסול של ירק ירוק כרצונכם.

בתאבון

 

אם אהבתם לחצו על אהבתי, תודה


הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

30 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת