44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

מרק פלפלים צהובים 4-ל מנות

מרק פלפלים צהובים 4-ל מנות
מרק פלפלים צהובים 4-ל מנות

 

החומרים:

 

 

 

סיר רחב

 

 

מסננת דקה

מעבד מזון
קערה

4 קערות מרק

 

4 פלפלים צהובים או כתומים או אדומים  גדולים
   מגולענים וחתוכים לריבועים של 2 סנטימטר

 

 

 

350 מ"ל שמנת מתוקה

 

 

קורט מלח בישול

רבע כוס קרם פרש

חצי כפית פפריקה

קישוט

ירק בהתאם לצבע הפלפלים

 

 

 

אופן ההכנה:

 

 

 

 

 

מבשלים את הפלפלים בכוס וחצי שמנת מתוקה על סף רתיחה
עד שהם רכים תוך בחישה.  כרבע שעה בערך.
מעבדים את השמנת עם הפלפלים במעבד מזון 2-3 דקות
מעבירים דרך מסננת דקה.

 

 

 

בקערה קטנה מקציפים את קרם הפרש עם הפפריקה עד
לקבלת תערובת מוצקה.
מכניסים למקרר עד ההגשה.

 

 

לפני ההגשה,
מקציפים את שארית השמנת עד שמתקבלת קצפת.
מרתיחים את המרק ומערבבים  אותו היטב עם הקצפת.
תוך השוואת טמפרטורה.
מחלקים 4-ל קעריות ושמים רבע מהמוס מעל כל קערה,

 

בתאבון


אם אהבתם לחצו על אהבתי,
 תודה


הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת