44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

חצילים ממולאים בשר

חצילים ממולאים בשר
 חצילים ממולאים בשר


כלים:

 

מחבת עבה

קערה גדולה

תבנית גדולה

נייר כסף

 

החומרים:

 

10 חצילים בגודל 10 ס"מ שניתן למלא

10 שיני שום כתושות

2 בצלים גדולים קצוצים דק

½ ק"ג כבש טחון

½ ק"ג עגל טחון

½ ק"ג עוף טחון

20 יחידות של פטרוזיליה קצוצה  

20 יחידות של שמיר קצוץ  

מיץ מלימון אחד

שמן זית לטיגון

קורט מלח

קורט פלפל שחור גרוס

קופסא קטנה רסק עגבניות

2 כפות גדושות קטשופ חריף

8 טיפות טבסקו

 

אופן ההכנה:

 

חוצים את החצילים עם הקליפה לשניים.  טובלים את החלק הפתוח במיץ לימון טבעי. דוקרים כל מחצית החציל  ומטגנים בשמן חם עד להשחמה משני הצדדים.

מוציאים על מגבת נייר ומצננים

 

אל סוגי הבשר הטחון  בקערה מוסיפים:
את הבצל, השום, פטרוזיליה שמיר מלח ופלפל ומערבבים בידיים.

 

לאחר שהחצילים התקררו מעט, מוציאים את תוכנם בכפית כאשר משאירים כ-2-3 מ"מ מתחתית החציל. מועכים את התוכן
ומוסיפים אל הבשר.

 

מחממים תנור לטמפרטורה של 180 מעלות.

 

 

שופכים את שארית השמן אל התבנית בה נאפה את החצילים.

ממלאים את החצילים בתוכן, מסדרים בתבנית על נייר כסף.

מערבבים את רסק העגבניות עם הקטשופ והטבסקו
ומוסיפים מים חמים, שופכים מעל לחצילים עד לכסוי
החצילים,
סוגרים את נייר הכסף ומכניסים לתנור.
לאחר כ-20 דקות פותחים לבדיקה.

להרטיב את החצילים עם הנוזל, לשפר טעמים ולאפות עד
להשחמה. לוקח כ-40 דקות.

 

           אפשר להגיש חם או קר     

     

 שאריות, לטגן כקציצות.
(אין במתכון ביצים לחם או פרורי לחם).

     בתיאבון.        
 

אם אהבתם לחצו על אהבתי,  תודה

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת