44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

חצילים,חצילים,חצילים,

חצילים,חצילים,חצילים,

חצילים,חצילים,חצילים,

 

החומרים

קערה עמוקה

כף עץ

צלחת שטוחה

סכין חד

 

4 חצילים מאורכים

2-4 כפות מיץ לימון טבעי

2-4 כפות שמן זית

1 כפית סוכר

קורט מלח

2-4 שיני שום מעוכות 

 

אופן ההכנה:

 


קולים את החצילים על האש.

קילוף –יש כמה דרכים לקילוף החציל. 

אפשר להכניס את החציל הקלוי לקערה עם מי קרח לדקותיים
ולקלף,  
אני מרטיבה את האצבעות ומקלפת ליד הברז.

אפשר לחתוך את החציל לרוחב מסביב לראש ואחר כך
לאורך החציל. לפתוח לשני חצאים ולהוציא את התוכן לקערה.

מכינים קערה שמכילה בתוכה:

2 כפות מיץ לימון ושום מעורבים יחד, אלו ימנעו את השחרת החציל.

מוציאים את תוכן החציל לתוך הקערה ומערבבים.
חציל אחר חציל.

מוסיפים 2 כפות שמן זית ומערבבים. טועמים אם אין מרירות

מהחציל או חמוץ לכם מידי.

אם חמוץ,מוסיפים עוד 2 כפות שמן זית וכפית סוכר.

אם אתם אוהבים חמצמץ הוסיפו מיץ לימון.

אם חסר מלח,מוסיפים,לא חובה.


 

שומרים במקרר אם נשאר לאחר התיבול.

 

 

בתאבון.

 

 

 

אם אהבתם לחצו על אהבתי,  תודה

  

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

35 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת