00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של אלינוער

תפוחי אדמה בחמאה

 
 
 

תפוחי אדמה בחמאה ופטרוזיליה
 
2 שקיות תפוחי אדמה קטנים למיקרו
 
1 בצל סגול
חבילה פטרוזיליה קצוצה
חצי חבילה חמאה
שמן זית
מלח, פלפל לבן
 
לבשל את תפוחי האדמה עד רך (עם הקליפה כמובן). לקרר.
במחבת לחמם 2-3 כפות שמן זית, להוסיף את החמאה ואת הבצל. לטגן כ- 3 דקות. להוסיף את תפוחי האדמה, לתבל ולערבב היטב שכל תפוחי האדמה יהיו מכוסים בתערובת החמאה והשמן. לתבל.
 
להמשיך לטגן תוך ערבוב קל, ולהוסיף את הפטרוזיליה הקצוצה. לטגן ולערבב עוד כחצי דקה וזהו. קלי קלות.
 
ושתהיה לנו אחל`ה שבת. זהו, אז עכשיו אחרי שקיימתי את הבטחתי (שלא תגידו) ויש לכם עוד 2 מתכונים נפלאים לכם ולאירוח הגיע זמן לצעדה. צריך להוריד ת`קלוריות איכשהוא. ....... .
 
 
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ליאור המקורית8 אלא אם צויין אחרת