44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

כרובית עם כל דבר

02/11/2007
כרובית עם כל דבר

 

מחית (פירה) כרובית
 
 
 

 

 

החומרים:

 

 

סיר

מעבד מזון

כרוכית גדולה חתוכה לקוביות קטנות

1 שמנת מתוקה

קורט פלפל שחור גרוס

קורט מלח
1 שן שום קצוצה

50 גרם גבינת פרמזן

1/2 קוביית מרק עוף
קוביית חמאה קטנה (לא חובה)

מים לבישול הכרובית

צלחת עמוקה
מגבות נייר

 

אופן ההכנה:

 

 

מבשלים את הכרובית עם מים וקורט מלח עד שמתרככת קלות

מסננים היטב, מייבשים עם מגבות נייר ומכניסים למעבד מזון

יחד עם יתר החומרים.

 

עד שמקבלים מחית חלק,משפרים טעמים.

 

מעבירים לקערה. ומגישים כתוספת לבשר, במקום תפוחי אדמה.
אפשר להוסיף קובית חמאה מלמעלה.
המהדרים יכולים להעביר דרך מסננת דקה למחית חלק.

 

 

בתאבון.


אם אהבתם לחצו על אהבתי,  תודה

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

8 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת