44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

קציץ בשר בפרושוטו גבינה צהובה וקטשופ

קציץ בשר בפרושוטו גבינה צהובה וקטשופ

קציץ בשר בפרושוטו גבינה צהובה וקטשופ

 

החומרים:

 

 

 

 

 

תבנית אפיה ארוכה רחבה ל - רולדה

 

 

 

נייר פרגמנט

 

 

קערה לבשר

1 ק"ג בשר טחון

1 בצל סגול גדול קצוץ דק

2 שיני שום קצוצות דק
5 גבעולי פטרוזיליה

קורט מלח

קורט פלפל שחור גרוס

1 פלפל אדום חתוך לקוביות קטנות

1 פלפל ירוק חתוך לקוביות קטנות

10  פרוסות פרושוטו רחבות


10 פרוסות גבינה צהובה טובה כמו (אדם)
2 ביצים
2 כפות סוכר

כפית חומץ

כ- 100 גרם גבינת פרמזן ( במקום פרורי לחם)

100 גרם רכז עגבניות

200 גרם עגבניות מרוסקות מקופסא

אפשר 2 כפות קטשופ חריף ו-2-3 טיפות טבסקו

 

אופן ההכנה:

 

 

 

 

 

שמים על קרש או שיש נייר אפיה.

 

 

 

בקערה מערבבים את הבשר, פלפלים,ביצים,פטרוזיליה
תבלינים ומוסיפים בסוף את גבינת הפרמזן.

אפשר גם במעבד מזון.

מוציאים את העיסה ושוטחים אותה על נייר הפרגמנט כמלבן

בעובי דק. באורך התבנית.

מעל לבשר השטוח מניחים את פרוסות של פרושוטו כך שיכסה
את כל הבשר. מעל, שמים פרוסות הגבינה הצהובה.

בעזרת נייר הפרגמנט, מגלגלים את הבשר לצורת רולדה.

מסירים את הנייר מהדקים את הבשר ומעבירים לתבנית האפייה.

לרסק העגבניות והעגבניות המרוסקות ורכז עגבניות,סוכר.

כפית חומץ מערבבים. (אם מוסיפים קטשופ וטבסקו,לערבב יחד לפני שעוטפים את הבשר).

מכניסים לתנור בחום 350 מעלות (לא טעות) ל-75 דקות.
(גם לי יש בתנור עד 250 מעלות. לוקח יותר זמן וחייבים לבדוק).
(עם מד חום טמפר` של 175 מעלות בתוך הבשר).

לשים לב ישנם תנורים שצריך להנמיך מ-350 מעלות שלא יישרף.

בסיום האפייה מוציאים ומצננים לפחות 10 דקות.

פורסים פרוסות בעובי 1 - 11/2ס"מ . יוצאות בין 8-10 פרוסות.

ומגישים ליד מחית תפוחי אדמה או אחר.

משאירה לכם את הדמיון לסידור על הצלחת. 



 

בתיאבון.

 

 

 

 

 

 

אם אהבתם לחצו על אהבתי,  תודה

 

 

 


 

 



הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

8 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת