44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

בטטות קלי קלות

23/09/2007
בטטות קלי קלות
בטטות קלי קלות

 

החומרים:

 

 

תבנית זכוכית או צלחת
צלחת גדולה שטוחה

מחבת טפלון

פלסטיק נצמד
מגבת נייר
מרית

3 בטטות מאורכות בינוניות עם קליפה

שמן זית

(אפשר להוסיף קורט מלח ופלפל)

 

אופן ההכנה:

 

 

רוחצים היטב את הבטטות, שמים על צלחת ומכסים בפלסטיק נצמד מחוררים 2-3 חורים ליציאת אויר ומכניסים מיקרוגל ל-3 דקות. (דקה לבטטה).   מצננים מחוץ למיקרו,ופורסים לפרוסות בעובי 4 -3  מ"מ. אם לא רך מספיק, יתרכך בטיגון מעט יותר ארוך.


מחממים היטב מחבת עם כף שמן זית, כאשר המחבת חמה
מאוד
כניסים את פרוסות הבטטה למספר שניות,הופכים לצד
שני שלא יישרף ומוציאים על מגבת נייר.

 

את טבעות הבטטה מסדרים על צלחת הגשה מרכזית.
או אחרת. מתכון לפטריות,ללחוץ על הקישור מימין

 

 

 

 

 

בתיאבון

 

 

אם אהבתם לחצו על  תודה

 


 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

20 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת