44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

מרק ראש סלמון נוסח פיליפיני

מרק ראש סלמון נוסח פיליפיני

מרק ראש סלמון נוסח פיליפיני

 

החומרים:

 

 

2 קערות

סיר 28 - 26 עם מכסה 

1 ראש דג סלמון גדול חצוי לשניים לאורך,נקי מקשקשים,
   זימים סנפירים וחתוך ל-4 או 6 חתיכות

 

 

מעט מלח גס

 

 

 

3 ס"מ גינגר קלוף חתוך לפרוסות דקות

 

 

1 פלפל צילי ירוק /או 10 כדורי פלפל אדום

200 גרם לוביה חתוכה לחתיכות באורך 4-5 ס"מ

200 גרם במיה ארוכה

6 עלי חסה עדינה

1 כף אבקת תמרין (חנויות המזרח)

1 כף אבקת מרק עוף

3 כוסות מים (אם מלוח מידי בסוף הבישול,להוסיף עוד מים)

 

אופן ההכנה:

 

 

רוחצים את הירקות ומניחים בצד ליבוש.

את הבמיה מנקים בזהירות ליד הראש.

משפשפים את הדג עם מלח כדי להסיר את שאריות השומן
הקשקשים ובעיקר כדי להוציא את ריח הדג,
שוטפים היטב במים כדי להסיר את המלח.

 

שמים בסיר את הגינגר עם המים ומרתיחים ל-10 דקות.

 

 

לאחר 10 דקות רתיחה,מכניסים את הדג הנקי ומביאים לרתיחה.

מוסיפים את הלוביה, ודקה לאחר מכן את אבקת התמרין

סוגרים את הסיר ומנמיכים את האש.  מבשלים כ- חצי שעה.

כל הבישול יחד עורך כ-45 דקות,

4 דקות לפני סיום הבישול מוסיפים את הבמיה,את אבקת המרק
ומשפרים טעמים. מכסים את הסיר  לאחר דקה נוספת מכניסים
את החסה לעוד דקה אחת.

מכבים את האש ומשאירים סגור עד להגשה.

 

מגישים בצלחת עמוקה

 

 

בתאבון.

 

אם אהבתם לחצו על תודה

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

22 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת