00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

טיקטאק יוצא לאכול

פיצה פצה

פיצה פצה, אבן גבירול 102, תל אביב

 

פאסט פוד איכותי

 

כמה מקומות בארץ יכולים להתהדר בטייטל האוקסימורוני "פאסט-פוד איכותי"? יותר מזה, כמה מסעדות פאסט-פוד כאן ראויות לשאת בתואר "מוסד"? פיצה פצה מצליחה, במשך קרוב לעשרים שנה, לשאת בהצלחה את שתי ההגדרות הללו. הילדים התל אביבים שאכלו שם פעם, ממשיכים להגיע גם היום, הפעם כבר עם הילדים שלהם, ונראה ששום דבר במקום לא השתנה. אותו אוכל איטלקי, מהיר, זול, איכותי ואי אפשר שלא לפרגן על העסקתם במקום של בעלי מוגבלויות שונות.

 

מי לא אוהב אוכל איטלקי? המטבח מארץ המגף הפך לקונצנזוס בכל העולם, ותפס חזק מאוד גם בארץ. כל כך הרבה מאכלים איטלקיים אהובים פה, ולכן לא ברור איך הצלחנו לפספס כאן דווקא את הקלצונה, אחד ממאפי הבצק המדהימים ביותר שיש. עבור הקלצונה של פיצה פצה שווה להגיע במיוחד גם ממרחקים. מי שטועם ממנה חש כאילו הגיע לגן עדן. גן עדן של בצק טרי, המוגש חם מהתנור ומדיף ניחוחות משכרים. יש במקום גם פיצה מלבנית טובה, פוקצ`ה טרייה, ספגטי ולזניה, אולם הקלצונה היא הסיפור האמיתי.

 

אל הבצק מוכנס מילוי, כשמומלץ במיוחד לבחור באופציה בלקנית של חצילים, ביצה וגבינה בולגרית, כשלחגיגה ניתן להוסיף גם עגבניה וחמוצים. לכאורה מדובר בהכלאה הזויה משהו של סנדוויץ` איטלקי עם בורקס וסביח, אולם כל המרכיבים הללו מתחברים איכשהו יחד לכדי מנה מנצחת.

 

ציון: 4 כוכבים

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל TickTack1 אלא אם צויין אחרת