00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קצת מכל דבר

שקשוקה איטלקית

העליתי  באוב את הטעמים המעודנים מהשקשוקה האיטלקית
במסעדת "טופולינו" שבשוק מחנה יהודה,
 
 
 
               
 
 
           
 
          
והצלחתי לשחזר אותה באופן די תואם.
ערן ששיחזר הערב את השיחזור הקליד אותו לבאות ולהלן התיעוד שלו:
 
 
 

שקשוקה איטלקית בהשראת מסעדת טופולינו.

 

מצרכים

 

2 בצלים קטנים  (135 גרם)

 6 - 5  עגבניות  תמר בשלות

כמה עלי  בזיליקום קצוצים דק

3 ביצים

רבע כוס חלב

גבינת מוצרלה מגוררת

מלח

פלפל שחור גרוס

 

אופן ההכנה

 

1. חותכים את הבצל לקוביות בינוניות ומטגנים במחבת ברזל גדולה עם מעט  שמן זית.

2. לאחר שהבצל מזהיב  מוסיפים את העגבניות, חתוכות 

    לקוביות בינוניות.

  מערבבים מעט ומבשלים עוד כמה דקות.מוסיפים מלח, 

  ופלפל גרוס ומסירים מהאש.

 קוצצים את הבזיליקום ומוסיפים לתערובת.

4. בקערה נפרדת, טורפים בעזרת מטרפה את הביצים והחלב עד לקבלת תערובת אוורירית.

5. מחלקים את תערובת העגבניות והבצל לשלושה או ארבעה כלים אישיים חסיני חום. יוצקים את הביצים המוקצפות מעל העגבניות, ומפזרים מעליהן  מוצרלה מגוררת .

6. מכניסים לתנור חם (200 מעלות) ואופים  כעשרים דקות עד שהגבינה מקבלת גוון יפה והתערובת תופחת.

 
 
                                              
 
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

14 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל w o m a n 7 אלא אם צויין אחרת