44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

חצילים ברוטב עגבניות קלי קלות

חצילים ברוטב עגבניות קלי קלות

חצילים ברוטב עגבניות קלי קלות

 

החומרים:

סיר עם תחתית עבה
כף עץ

סכין חדה

3 חצילים קלי משקל כ-1 ק"ג

100 גרם רסק עגבניות

2 כפות של קטשופ חריף

3 שיני שום קצוצות דק דק

1 כפית סוכר

1-2 כפות שמן
2-3 כפות מיץ לימון

כוס מים רותחים

 

אופן ההכנה:

חותכים את החצילים לקוביות של 1/2 עד 1 ס"מ

 

 

מרססים מעליהם מעט מיץ לימון למנוע השחרה.

 

 

בסיר עם מעט שמן מזהיבים את השום ומוסיפים את החצילים.

צורבים את החצילים כדקותיים, תוך ערבוב .

מוסיפים את רסק העגבניות מהול במים,

 

 

את הסוכר והקטשופ

 

 

מערבבים ומבשלים עם מכסה על אש קטנה כחצי שעה או עד שמתרכך.

טועמים ומשפרים טעמים.


 

 

מי שאוהב חריף יכול להוסיף טבסקו

 

 

בתיאבון




אם אהבתם לחצו על
 
תודה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

16 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת