44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

פרפה מנגו לימון בדקותיים

פרפה מנגו לימון  בדקותיים
פרפה מנגו לימון  בדקותיים  

חומרים: 

תבנית מאורכת או תבנית של בבקה/אחרת

קערה גבוהה

מגררת

בלנדר יד (ביז)

פלסטיק נצמד

פחית פריגת  לימונים/  פריגת מנגו קפוא           

חצי שפוררת חלב מרוכז  (יש במרכולים)

כף קליפת לימון מגוררת

2 שמנת מתוקה

 מגבת נייר

אופן ההכנה:

 

 

 

מכניסים את כל החומרים יחד לקערה.
מערבבים עם הבלנדר הידני. כדי שלא יטיז לצדדים,

 

 

עושים חור במגבת נייר ומשחילים דרכה את הבלנדר.

אורך המגבת כרוחב הקערה.


מעבירים לכלי שבחרתם להקפאה. עדיף בדיפ
פריזר ל-12 שעות.

 

ניתן לקשט את הפרפה לימון עם נענע
או כל קישוט אחר שעולה בדעתכם,

 

 

 

 

אם אהבתם דרגו אותי 

    

 בתאבון

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת