44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

לביבות זוקיני

לביבות  זוקיני
 
 

לביבות  זוקיני  

 

 

החומרים:
ל- 4 סועדים

פומפייה
3 קערות

מחבת טפלון
מגבות נייר

מטרפה
שתי כפות

2 ביצים

1/2 כוס קמח רגיל

קורט אבקת אפיה
קורט סודה לשתיה

רבע כוס חלב  (מים לרגישים) אפשר גם שמנת
4 זוקיני מרוסקים עדין מאוד
קורט מלח

קורט פלפל שחור גרוס
1/2 כפית אבקת שום, אני משתמשת בשיני שום קצוצות דק דק

שמן זית מעולה
1/4 כפית בזיליקום יבש אני משתמשת בבזיליקום חתוך דק דק


לקישוט:

מלפפון

עגבניה

עלי בזיליקום

 

אופן ההכנה

מערבבים את הקמח עם אבקת האפייה והסודה לשתיה

מקציפים את הביצים עם החלב השמנת או המים עד לקבלת
מרקם אוורירי.
מוסיפים את הקמח אל הקציפה ומערבבים שלא יהיו גושים,
אם הבלילה דלילה יותר מידי,מוסיפים עוד מעט קמח.

מוסיפים לזוקיני המרוסקים שסוחטים היטב להוצאת הנוזלים, מלח,פלפל,שום,בזיליקום ושתי כפיות שמן ומערבבים היטב,


מעבירים את הזוקיני לבלילה ומערבבים.

מחממים מחבת חם מאוד ומוסיפים שמן לטיגון.
הלביבות צריכות להיות דקות.
בעזרת שתי כפות יוצרים לביבות ומכניסים לשמן החם.
מהכמות הזו יוצאות כ-6 עד 8 לביבות
מנמיכים את האש כדי שלא יישרף. 
מזהיבים משני הצדדים.
כאשר מוכן, מעבירים אל צלחת עם מגבת נייר.



מעבירים לצלחת הגשה ומגישים חם
אם אהבתם לחצו על אהבתי

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת