44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

ציזיקי יוגורט כבשים ומלפפונים TZATZIKI

ציזיקי יוגורט כבשים ומלפפונים  TZATZIKI
ציזיקי TZATZIKI יוגורט כבשים ומלפפונים

החומרים:
קערה גדולה לערבוב
ל-4 מנות
4 גביעי יוגורט כבשים (יוגורמה עדיף)
1 שמנת חמוצה
2 מלפפונים חתוכים קטן קטן (אפשר מלפפון כבוש בחומץ)
½ עד 1כפית שום כתוש דק דק
4 גבעולי שמיר קצוץ
2 כפיות שמן זית
קורט פלפל לבן גרוס
קורט פלפל שחור גרוס
קוביות קרח או ברד

אופן ההכנה:

מכניסים את כל החומרים יחד לקערה. מערבבים ומאכסנים במקרר עד להגשה.
מגישים קר ,אפשר עם קוביות קרח או ברד.

אופן ההכנה למהדרים:

מערבבים את היוגורט והשמנת יחד. מכניסים לחיתול בד או בד בטיסט אחר, תולים למשך הלילה להוצאת נוזלים.

מערבבים את המלפפונים הטריים עם קורט מלח ומניחים במסננת ללילה להוצאת נוזלים.  (המלח מזרז את הוצאת הנוזלים).
לאחר 8 שעות לפחות, מכניסים לקערה את כל החומרים ולערבב יחד להוסיף את השמיר הקצוץ
משפרים טעמים ומוסיפים את שמן הזית.
מגישים קר, אפשר להוסיף קוביות קרח או מעט ברד.
בתיאבון
אם אהבתם לחצו על דרגו אותי,   אהבתי , תודה

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

10 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת