44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

שרימפס, מה עושים עם, רשומה 250 בבלוג שלי

שרימפס, מה עושים עם,  רשומה 250 בבלוג שלי
מה עושים עם שרימפס?
 
החומרים :
סיר לפסטה
צלחת מכוסה  במגבות נייר
1 ק"ג שרימפס באורך 5 ס"מ (אפשר קפוא)
קורט מלח
מים רותחים
4-5 כפות חרדל דיזון
1 גביע שמנת
פרוסות ביקון כמספר השרימפסים
קיסמי עץ
בקבוק זילוף או שקית זילוף

אופן ההכנה:
בסיר פסטה, מרתיחים מים עם קורט מלח.
עם הרתיחה מטביעים את השרימפס במים הרותחים ומוציאים 
כאשר השרימפס משנים את צבעם לורוד (לוקח כחצי דקה עד דקה). מניחים על צלחת מכוסה במגבות נייר ליבוש.עוטפים כל שרימפס בפרוסת ביקון, וסוגרים עם קיסם עץ.


מערבבים את השמנת עם חרדל דיזון ומשפרים את הטעם.
מכניסים לבקבוק זילוף או שקית זילוף או אחר 
ומזליפים מעט חרדל דיזון מעורב בשמנת חמוצה על הכבודה.


בתיאבון
אם אהבתם לחצו על דרגו אותי,   אהבתי , תודה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת