44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

מרק דניס עם פאק צוי וירקות ירוקים פיליפיני

 מרק דניס עם פאק צוי וירקות ירוקים פיליפיני
 
 

מרק דניס עם פאק צוי וירקות ירוקים

 

 

 

PAK CYOI ביפנית, BACK CHOI  בפיליפינים, או קנטון פק צוי, וישנם שמות נוספים.  הוא איננו מנגולד! זה הוא ירק פריך ועדין, עליו הרבה יותר קטנים מהמנגולד, בכל עץ ישנם כ-3-4 גבעולים וטעמו המריר הרבה יותר עדין ומתוק,במרקם, מזכיר יותר תרד. הוא דל קלוריות ממשפחת הכרוב.

 

 

החומרים

 

2 קערות גדולות

סיר גדול עם מכסה

 

1 דג דניס בינוני כולל ראש נקי וחתוך ל-4 או 5 פרוסות לרוחב

4 בצל ירוק חתוך לרצועות באורך 4 -5 ס"מ

1 עגבניה חתוכה לקוביות גדולות

1 ס"מ ג`ינג`ר טרי חתוך לרצועות קטנות

1-2 כפות אבקת תמרין (חנויות המזרח)

2 קישואים פרוסים לרצועות

1 פלפל ירוק חריף (לא חובה)

4 עלים מלאים של בק צוי

10 עלי חסה רגילה עדינה (אינסברוק) מחולקים ל 2-4 חלקים כל עלה

קורט מלח

קורט פלפל שחור גרוס

2 כוסות מים רותחים

 

אופן ההכנה:

 

שוטפים את הבק צוי והחסה ומיבשים. שמים בקערה.

מכניסים לסיר את הג`ינג`ר, הבצל הירוק והעגבניות.



שופכים מעל מים רותחים.

מדליקים את האש ומבשלים מספר דקות.



מוסיפים את הקישוא וכאשר המים רותחים מוסיפים את הדג.
מוסיפים מעט מלח, תמרין, את הבק צוי והחסה.

קורט פלפל שחור, משפרים טעמים.

מבשלים כ- 10 דקות.
מגישים חם.
בתיאבון.

 אם אהבתם לחצו על דרגו אותי,  תודה


 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת