00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מטבח מעולם אחר

פשטידת רועים צימחונית

19/06/2017

פשטידת רועים צימחונית – אפי

חומרים לפשטידה:

12 יח' תפו"א בינוני מבושלים וטחונים לפירה.

3 ביצים טריות,

3 כפות קמח,

רבע כפית אגוז מוסקט,

מלח פלפל

למילוי:

800 גר טחון מן הצומח,

2 בצלים קצוצים,

5 שיני שום,

צרור כוסברה קצוצה,

3 גזרים לקוביות או מגורדים,

1 גמבה לקוביות,

10 פטריות קצוצות, (מה שאוהבים)

חצי כפית מלח,

חצי כפית פלפל שחור,

כפית כמון, או כפית בהרט.

אופן ההכנה:

לערבב את הפירה תפו"א עם האגוז מוסקט, המלח, הפלפל הקמח והביצים עד

שלא ישארו גושים,

למילוי להקפיץ בטיגון את הירקות והתבלינים, להוסיף את הטחון מן הצומח,

לערבב עד שהכל נספג, להוסיף נוזלים במידת הצורך,

לסדר בתבנית נייר אפיה משומנת ומעל חצי מכמות תערובת תפו"א ולשטח, לשים מהמילוי ולסדר

את שאר הפירה מעל, למרוח שמן זית מעל בנדיבות ולאפות 35 דקות 180 מעלות ללא כיסוי,

בגמר האפייה להוציא ולקרר כשעה, רצוי במקרר, להוציא ולהפוך מעל מגש, לחתוך למרובעים,

ולהפוך חזרה, לפני ההגשה אפשר להוסיף רוטב מעל הפשטידה ולסדר פטריות

ולאפות ל-10 דקות להשלמת הקירמול והטעם,

ניתן להכין גם בשר טחון חי עם אותם מרכיבים.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

7 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אפי קרייף אלא אם צויין אחרת