00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

רוגלך שוקולד חלבה מבצק מלווח

21/04/2017

רוגלך שוקולד חלבה מבצק מלווח

 

1 ח' מלווח קפוא,

יש חמישה עלי מלווח בכל חבילה,

 את כל ההכנות עושים כאשר הבצק קפוא, אז קל יותר למרוח,

 אחרי שהוא מפשיר, הוא נוטה להיקרע,

 מקמחים משטח עבודה, ומניחים עליו את עלי המלווח, מסירים את הניילון שעטף אותו באריזה,

 מורחים כך גדושה ממרח חלבה, על כל עלה

 מורחים כף גדושה ממרח שוקולד נוטלה, על החלבה

 וממתינים כמה דקות שהבצק יתרכך מעט, ואפשר יהיה לחתוך ולגלגל אותו.

 

 חותכים לארבע, ושוב כל רבע לשניים מתקבלים 8 משולשים,

 לגלגל לרוגלך,  כל משולש, מהצד הרחב אל הקצה, להניח בתבנית מרופדת ניר אפיה, במרווחים המאפשרים תפיחה,

 לחמם מראש תנור ל- 200 מעלות, להכניס את התבנית לתנור החם, לאפות 15- 20 דקות , או עד שהמאפים תפוחים ושחומים.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

תגובות אחרונות
תגובות אחרונות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת