00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מטבח מעולם אחר

פשטידת איטריות ליום האהבה

17/02/2017

פשטידת אטריות וגבינות בטעם פיצה ליום האהבה,

 

אטריות תמיד מתחברות לאיטליה, ואיטליה ידועה

כאחת הארצות  הרומנטיות, השילוב של יין, ניחוחות, ספגטים שמיוצרים

כמעט בכל מסעדה אז אם ביום האהבה עסקינן אז אין כמו פשטידה

לחמם את הלב,

 

למתכון:

חבילה אטריות פטוצ'יני מבושלת אל דנטה, (חצי בישול)

4 עגבניות ללא קליפה וגרעינים חתוכות לקוביות,

חצי כוס קאטשופ,

2 כפות רוטב צ'ילי חריף,

100 גרם חמאה,

כף אורגנו יבש,

1 קוטג',

מלח פלפל,

2 כפות סוכר חום,

כפית שום כתוש,

חצי כפית תימין קצוץ,

10-12 עלי בזיליקום קצוצים,

150 גרם גבינת אמנטל מגורדת,

150 גרם גבינת מוצרלה מגורדת,

50 גרם גבינת פרמז'ן מגורדת,

 

אופן ההכנה:

לטגן במעט שמן את העגבניות עד לריכוך וצימצום, להוסיף תבלינים רטבים ופסטה,

לערבב כדי שהרוטב ייטמע באיטריות, להוציא ולקרר, להוסיף את הקוטג' ולערבב

לסדר את האטריות במגש, לפזר מלמעלה קוביות חמאה,

לפזר את הגבינות מעל ולתנור 180 מעלות 20-25 דקות

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אפי קרייף אלא אם צויין אחרת