1313
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חביבה על הצלחת

עוגת ריקוטה עם ריבת חלב ושוקולד לבן בציפוי יוגורט ללא סוכר

14/06/2016

החומרים הדרושים:

750 גרם ריקוטה 5% (3 קופסאות)
150 מ"ל יוגורט 3%(1 גביע)
250 מ"ל שמנת 38% מוקצפת(1 קופסא)
2 כוסות סוכרלוז
5 ביצים
1 כפית תמצית וניל
קליפה מגורדת+ מיץ מ1 לימון
4-5 כפות קמח תירס או קורנפלור
1/2 שקית אבקת אפייה



לקרם ריבת החלב:
1/2 כוס שמנת להקצפה (125 מ"ל)
85 גרם שוקולד לבן ללא סוכר (1 חבילה)
4 כפות ריבת חלב LIGHT ללא סוכר של קונדיטור


לציפוי:
300 מ"ל יוגורט 3% (2 גביעים)
2 כפות סירופ אגאבה

אופן ההכנה:

לחמם תנור ל-200 מעלות.

לשמן תבנית 24-26 עגולה.

מכינים את הקרם - מביאים לנקודת רתיחה את השמנת המתוקה ויוצקים אותה על ריבת החלב והשוקולד הלבן. בוחשים עד שנוצר קרם חלק וללא גושים. (אפשר לסנן אם רוצים).

שמים בקערת המיקסר את כל המרכיבים פרט לאלה של הקרם ומעבדים לעיסה חלקה. מחלקים אותה פחות או יותר ל- 2 שליש ושליש - לחלק הקטן מוסיפים את הקרם ומערבבים עד שהוא נטמע לגמרי.

יוצקים לסירוגין לתבנית פעם את העיסה הלבנה ופעם את עיסת הקרם .

אופים 10 דקות בחום 200 ואז מנמיכים ל160-170 למשך כשעה או קצת יותר עד שהעוגה מתייצבת אך המרכז עדיין רוטט. מכבים את התנור ומשאירים את העוגה עוד כ-10 דקות (עם דלת התנור פתוחה)

מצננים לגמרי ואז מצפים ביוגורט.

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

11 תגובות

מפת גולשים עולמית
Locations of Site Visitors
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל haviva9 אלא אם צויין אחרת