33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חיים רק פעם אחת

צרכנות ,טיולים ,אוכל ,ספורט ,אומנות

הכנת פסטרמה הודו בתנור

פסטרמה מחזה הודו מתובלת אפויה בתנור במרינדת שום ורוטב סויה ובציפוי דבש, סילאן ורוטב צ`ילי מתוק

מצרכים למתכון 

  • חזה ההודו

  • חזה הודו - 1 ק"ג, חצי פרפר חזה הודו נקבה טרי.

  • המרינדה

  • הציפוי

6 מנות/יחידות: תלוי בגודל המנה.

ציוד נדרש: קערה צרה עם שוליים גבוהים (כמו תבנית אינגליש קייק).

 

 

WhatsApp Image 2016-12-21 at 18.21.42.jpegWhatsApp Image 2016-12-21 at 18.21.43.jpegIMG_1453.JPGIMG_1452.JPGIMG_1063.JPGIMG_1066.JPGIMG_1065.JPG

 

 

אופן הכנת המתכון

מתחילים יום קודם:
1.
 הכנת המרינדה: בקערה צרה עם שוליים גבוהים (כמו תבנית אינגליש קייק) מניחים מלח

     גס, סוכר ומים. מערבבים עד להמסה ומצננים.
2.
 מוסיפים את יתרת מרכיבי המרינדה ומערבבים.
3.
 קושרים את חזה ההודו עם חוט או רשת מוכנה לבישול לאורכו באמצע ובצדדים.
4.
 מניחים בתוך המרינדה, מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר ל- 24 שעות או לפחות

     לילה. אם הנתח לא מכוסה כולו במרינדה - הופכים כל כמה שעות.

הכנת הציפוי והפסטרמה:

1.  מערבבים את מרכיבי הציפוי בקערה קטנה.
2.
 מחממים תנור ל- 250 מעלות.
3.
 שמים תבנית עם 2 כוסות מים חמים, מעליה שמים רשת ועל גבי הרשת מניחים את

     הנתח.
4.
 מברישים את הנתח היטב בציפוי, מפזרים מעל מלח גס ופלפל שחור גרוס ומכניסים

     לתנור למפלס האמצעי.
5.
 לאחר 5 דקות מורידים את חום התנור ל- 150 מעלות וממשיכים לאפות למשך שעה

     בדיוק.
6.
 מוציאים, נותנים לנוח 10-15 דקות לפני שפורסים ונהנים.
7.
 הרי לכם פסטרמה הודו בתנור מושלמת - בתיאבון (:

 

מתכון באדיבות אירנה משעל

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל yoramya1 אלא אם צויין אחרת