66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קולינריא

מאפינס פיסטוקוקוס - טבעוני, בלי גלוטן והכי מושלם

Pistachio-coconut muffins gluten-free, vegan absolutely perfect

כמה אפשר להסתפק בעוגות גזר ושוקולד כשרוצים קינוח אפוי ומתוק שיהיה טבעוני למהדרין ואם אפשר גם דל סוכר, דל שומן ו/או הרכב שומן איכותי? אז המתכון הבא הוא בדיוק בשביל האירועים, גם ביום יום, שרוצים קינוח שבתיאור תמציתי נגדיר אותו: טעים, טבעוני, בלי גלוטן, קל ומהיר הכנה, דיאבטי ומושלם!

Pistachio-coconut muffins gluten-free, vegan absolutely perfect

מאפינס פיסטוקוקוס - טבעוני, בלי גלוטן והכי מושלם

המצרכים (8 יחידות גדולות)

  1. 1 כוס (140 גר') קמח תמי רב תכליתי
  2. ½ כוס (60 גר') פיסטוק קלוי קל וטחון דק
  3. 2 כפיות (10 גר') אבקת אפייה
  4. ¾ כוס (130 גר') סוכר קוקוס אורגני
  5. ¼ כפית מלח
  6. ⅓ כוס (80 מ"ל) שמן קוקוס (במצב נוזלי)
  7. ½1 כפות (60 גר') מחית פיסטוק
  8. ¾ כוס (180 מ"ל) מים חמימים (טמפרטורה 50 מעלות±)

ההכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות (טורבו) ומרפדים 8 תבניות שקעים בעטרות נייר
  2. בקערה בינונית מערבבים את הקמח, הפיסטוק הטחון, אבקת האפייה, הסוכר והמלח
  3. מוסיפים את השמן, מחית הפיסטוק והמים ומערבבים לבלילה אחידה וחלקה
  4. יוצקים באופן שווה בתבניות השקעים (כ-3/4 מגובהן)
  5. אופים משך 30 דקות באופן הבא: 15 דקות ראשונות בחום 170 מעלות ו-15 דקות נותרות מנמיכים ל-150 מעלות
  6. מוציאים ומצננים היטב לפני ההגשה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

טעימה בתמונות
בתרמומיקס
לתשומת לב הצליאקים

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל Tami661 אלא אם צויין אחרת