00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מה? איפה? כמה? למה?

פעילות לילדים - אש! בצק!

רק צריך שכנה עם אנרגיות טובות, ואבא אחד שהוא מקטגוריית המשובחים שבאבות, וגם האמא העייפה ביותר תזרום עם המשימה.

בצק.

פיתות בטאבון.

יאללה בסדר. התוספות עלי.

 

עבודה עם בצק היא דרך מדהימה להתנסות של ילדים עם "חומר" שגם מאפשר חווית מגע נעים ורך במיוחד, ודרך הלישה, ההתלכלכות, וההתנסות - מציעים חוויה שהיא גם רגשית וגם מוטורית.

בקטגוריית הטף, התנסו, נדבקו, והתרגשו ילדים בגילאים שנה עד שנתים.

 

 

 

 

 

 

השתמשנו בבצק מקמח שמרים של מימונס, שהכנו לפי המתכון בגב האריזה.

יצא בצק מ-ע-ו-ל-ה שהילדים מאוד נהנו לעבד (ולנסות להגניב לפה באין רואה), ואנחנו נהנו מעבודה עם בצק רך, תפוח ואוורירי - וגם טעים.

 

 

 

 

אש!

השילוב של אוכל עם אש יוצר אצל הילדים חוויה מרגשת.

 

החלטנו להחביא הפעם את השוקולד, ובמקום החמיצות של לאבנה, לנסות תוספות של גבינות מלוחות.

גרדתי על פומפיה בולגרית מעולה של משק צוריאל, השכנה הביאה זעתר שנרכש בירושלים, מעט שמן זית, וכל הילדים - אבל כולם (!!!) אכלו מנת פיתה כמו בתמונה וליקקו את האצבעות.

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל מפקדת הערוגה אלא אם צויין אחרת