00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מה? איפה? כמה? למה?

פעילות מתוקה במיוחד עם ילדים - קעריות שוקולד

20/08/2015

לכבוד יום ההולדת של הבכור, חשבתי על קינוח שהם יכינו.

זה כמובן חייב להיות מתוק. ושוקולדי. 

אבל גם מיוחד, וטעים.

אז פיסלנו קעריות שוקולד למנות גלידה אישיות, ואחת גדולה לקערה לסלט פירות.

מלכלך בהתאם למידת החופש וגיל הילדים, אבל פשוט למדי ויצא פצצה! 

מזל טוב אפרוח אהוב שלנו!!

 

לכמות של 6 קעריות אישיות וקערה אחת גדולה, השתמשנו ב 3 חפיסות שוקולד מריר. (סה"כ 300 גרם).

ובתבניות מאפינס מסיליקון.

שוברים את כל השוקולד לקערה שמתאימה למיקרו.

ממיסים את השוקולד במיקרו במנות קצרות של עד 30 שניות, כדי למנוע חריכה.

אחרי כל חימום, מוציאים, מערבבים ומחזירים.

אחרי כ-5 פעמים כאלו, פתאום השקולד יוצא מומס לחלוטין ומוכן לעבודה.

 

את הקעריות האישיות-

ממלאים את תבנית הסיליקון, מורחים את הדפנות, ואז הופכים כדי להפטר מעודפים.

מניחים על תבנית והופ - למקפיא.

זה מתקשה די מהר.

אחרי כשעה הוצאתי את התבניות והפרדתי. זה יצא ממש בקלות.

את השוקולד החזרתי למקפיא עד חגיגות יום ההולדת. 

טה - דאם!

 

 

את הקערה הגדולה-

מכינים תבנית בגודל ראש הבלון, ומכינים במקפיא מקום שהוא נכנס.

במרכז התבנית מציירים עם השוקולד עיגול, עליו נניח עוד רגע את הבלון. אני לא עשיתי אז זה, אלא רק נתתי לעודפי השוקולד לטפטף, ולדעתי בסיס מוכן מראש יעבוד טוב יותר.

מצפים את ראש הבלון בשוקולד. תהיו מוכנים - זה די כבד.

ואחרי שכבה יפה - מניחים בתבנית מעל העיגול - ולמקפיא.

כעבור שעה קלה כל העסק יקפא, ואז מפוצצים את הבלון ומוציאים אותו.

הקערה מוכנה.

 

מתאים לסלט פירות, גלידה, או כל דבר אחר.

 

 

 

קחו בחשבון שהשוקולד נמס די מהר במגע יד.

מיותר לציין שהילדים עפו על ההכנה והתוצאה.

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל מפקדת הערוגה אלא אם צויין אחרת