33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חברות מבשלות

לביבות בטטה ותפא"ד

10/12/2014

בשבוע הבא אנחנו חוגגים את חג הסופגניות, אבל לביבות אנחנו מכינים כל השנה. 

הפעם החלטתי להכין לביבות בטטה, לתערובת הוספתי חופן של בורגול דק שהושרה מראש במים, מה שמוסיף קריספיות ללביבות. 

 

המצרכים: (לכ - 30 לביבות עגולות ושמנמנות)

1 בטטה בינונית

2 תפא"ד קטנים

1- 2 בצלים בינוניים

1/3 כוס בורגול דק מושרה במים כ - 20 דקות

תוספות אפשריות: פטרוזיליה, כוסברה

3 ביצים

מלח

פלפל 

אופן ההכנה:

1. מגררים במגרדת דקה את הבטטה, תפא"ד והבצל. קוצצים את הירק ומוסיפים.

2. סוחטים היטב את הבורגול ומוסיפים לירקות.

3. מוסיפים את הביצים והתבלינים, מערבבים היטב. 

4. מחממים שמן במחבת, מלבבים לביבות ומטגנים מספר דקות מכל צד, עד שמזהיבות.

 

ואם בלביבה מתוקה חשקה נפשכם אני ממליצה על הסופגניות מהירות ההכנה. אני לא מוותרת עליהן ! מומלצות בחום !! 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

39 תגובות

העורך בחר...
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל חברות מבשלות אלא אם צויין אחרת