00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מה? איפה? כמה? למה?

חטיף בריא לילדים- צ'יפס תפוחי עץ

במסגרת הבילוי במטבח, תהייתי מה אפשר לעשות עם כמה תפוחי עץ עייפים, שלא ראויים להטבל בדבש, אבל לזרוק אני לא אוהבת.

עוגות עם פרי לא עוברות את הברננות של בני הבית.

ואז נתקלתי ברעיון של צ'יפס. סקפתית למדי ניסיתי ויצא כה מעולה - שהנה זה כאן.

 

אז 3-5 תפוחי עץ עייפים

פורסים לרצועות בעובי של בערך 1 מ"מ


 

 

מערבבים מעט סוכר (בערך כף), עם מעט קינמון ורצועה דקה של חמאה - הכל ביחד להמסה במיקרו (אצלי בערך 20 שניות)

ואז נותנים נגיעה קלה של התערובות על כל פרוסת תפוח.

ממש מעט כדי שלא ייצא לנו מתוק מדי.

 

מפזרים בתבנית על נייר פרגמנט

 

בחום נמוך של כ-100 מעלות למשך שעה צד ראשון, הופכים ומחזירים לעוד כשעה.

 

יוצא ממש מעדן!!

 

בתאבון!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל מפקדת הערוגה אלא אם צויין אחרת