33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חברות מבשלות

מרק עדשים עם ירקות שורש

26/09/2014

המצרכים

1-2 בצל חתוך לקוביות

1 שורש סלרי מקולף וחתוך לקוביות

3 גזרים מקולפים וחתוכים לקוביות

2 כוסות עדשים כתומות

2 כפות אבקת מרק עוף

כפית כמון

פלפל שחור לפי הטעם

שמן זית לטיגון

3 ליטר מים

פטרוזיליה לקישוט

אופן ההכנה:

מטגנים את קוביות הבצל, מוסיפים את שורש הסלרי והגזרים החתוכים ומטגנים כמה דקות. מוסיפים את העדשים ואח"כ את המים. מביאים לרתיחה, מוסיפים את התבלינים ומבשלים על אש נמוכה עוד כשעה או יותר, עד שהעדשים מתרככות וציבען הכתום הופך לחרדלי.

ניתן לטחון את המרק, 

ניתן לשלב בו ירקות נוספים כמו: בטטה, דלעת, תפא"ד, קישואים ועוד

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

22 תגובות

העורך בחר...
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל חברות מבשלות אלא אם צויין אחרת