44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

רצועות אנטריקוט עם פלפלים

רצועות אנטריקוט עם פלפלים

בס"ד

תבשיל נפלא של אנטריקוט עם פלפלים מלווה באורז צהוב עם תירס מעדן 

לערכים תזונתים כנסו ל- http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/4827
 
 
 
רצועות אנטריקוט עם פלפלים בליווי אורז צהוב עם אטריות ותירס
 
המצרכים לתבשיל האנטריקוט:
 
1 חב' סטיק אנטריקוט חתוך לרצועות
2 פלפלים צהובים פרוסים
2 פלפלים אדומים פרוסים
1 בצל גדול פרוס
2 כפות רוטב סויה
2 כפות רוטב טריאקי
2 כפות רוטב צ'ילי פיקנטי
1/2 כפית מלח - לפי הטעם
1/2 כפית זנגביל
4 כפות שמן
 
אופן ההכנה:
 
- לחמם במחבת 2 כפות שמן ולהכניס את רצועות האנטריקוט,לטגן עד להזהבה. להוציא את הסטיק לצלחת.
- לשפוך את הנוזלים שנוצרו במחבת.
- באותו המחבת לחמם את השמן שנותר ולהכניס את הבצל,לטגן עד לשקיפות.
- להוסיף את הפלפלים ולטגן עד להזהבה של הפלפלים.
- להוסיף את רצועות הסטיק ולתבל,לערבב ולהמשיך לטגן עוד חמש דקות ולכבות את הגז.
 
המצרכים לאורז צהוב:
 
1 שקית פתיתי אורז עם אטריות של סוגת
1 קופ' גרעיני תירס (קטנה)
1/2 כפית מלח, לפי הטעם
1 כפית כורכום
2-3 כוסות מים
3 כפות שמן
 
אופן הכנת האורז:
 
- לחמם את השמן בסיר.
- להכניס את פתיתי האורז והתירס לסיר, לתבל ולערבב.
- להוסיף את המים עד כדי כיסוי הפתיתים. המים צריכים לעבור ב-1 ס"מ את הפתיתים.
- לבשל עד לספיגת המים ולבישול מלא של הפתיתים.
- להגיש על יד רצועות אנטריקוט ופלפלים
 
 
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

5 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת