00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל מכל הלב

פילה בקר ותפוחי אדמה מעוכים

07/02/2014

 פילה בקר צרוב ותפוחי אדמה מעוכים

נתחי פילה בקר צרובים במחבת עם תפוחי אדמה שניצלו בתנור . עוד מנה משובחת שמוכיחה שלא צריך להיות גאון גדול

במטבח כדי לאכול טוב ויסלח לי הגאון יונתן רושפלד 
על התאוריה שלי .


נתח שלם של פילה בקר כ 500 גר` . לעסות את הנתח היטב בשמן זית ולתבל במלח גס ופלפל שחור גרוס . לצרוב את

כל הנתח במחבת חמה מכל הצדדים עד השחמה נאה . לחכות שהנתח יתקרר ולפרוס אותו לפרוסות עבות . לצרוב את

הפרוסות שחתכנו במחבת חמה מ 2 צדי הפרוסה לפי מידת העשייה הרצויה .

תפוחי האדמה בושלו על קליפתם חצי בישול ,נמעכו והועברו לצלייה עם מלח גס ,פלפל שחור גרוס ,פפריקה מתוקה

ושמן זית .

מנה מעלפת חושים . 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

8 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל baronm10 אלא אם צויין אחרת