00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל מכל הלב

מרק דלעת

 מרק דלעת

ירק מדהים בטעמו שתמיד אני מוסיף אותו למרקים שונים כמשביח טעמים והפעם הדלעת קיבלה את כל הבמה ...

יותר נכון את הסיר . סיר מרק מלא בקוביות דלעת שהופכות לנימוחות ועם עוד כמה חברים מתקבל מרק מדהים וצבעוני .


חומרים

דלעת – חתיכה גדולה מאד חתוכה לקוביות קטנות

2 בצלים גדולים קצוצים דק

5-6 גבעולי סלרי קצוצים

1 שורש סלרי חתוך לקוביות

5-6 גזרים חתוכים לקוביות

6 עגבניות בשלות מגורדות

100 גר` רסק עגבניות

צרור עלי פטרוזיליה קצוצה

מלח

פלפל שחור

כמון

אבקת מרק עוף ( לא חובה )

12 כוסות מים חמים .


הכנה


לטגן את הבצל במעט שמן , להוסיף את גבעולי הסלרי , קוביות שורש הסלרי ולהמשיך בטיגון עד שהבצל נעשה שקוף .

להוסיף את העגבניות המגורדות , רסק העגבניות ,הגזרים וקוביות הדלעת . 
לערבב היטב ולהוסיף את המים .

להביא לרתיחה ולהנמיך לאש נמוכה . להוסיף את עלי הפטרוזיליה ולתבל בנדיבות .

לבשל כשעה וחצי עד שהירקות רכים מאד .

אפשרי בהגשה להוסיף אורז לבן

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

5 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל baronm10 אלא אם צויין אחרת