00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל מכל הלב

פיצה או פוקאצ`ה

  פיצה או פוקאצ`ה ? 



קשה להחליט כי בקצוות זאת פיצה חרוכה , באמצע זאת פוקאצ`ה רכה ולמעלה לבה רותחת של מוצרלה .

מתכון מדהים של ידידי הקונדיטור אמנון עיפאגין 


1 קילו קמח

80 גרם סוכר

15 גרם מלח

15 גרם שמרים יבשים

50 גרם שמן

ביצה אחת

450 מ"ל מים

10 גרם משפר אפיה

10 גרם גלוטן...(לא חייב, רצוי )

לערבב את כל היבשים ללא המלח , ללוש במיקסר 8 דקות במהירות בינונית ( את המלח להוסיף

לאחר שכל החומרים מתגבשים לבצק . לתת לבצק לנוח כ 5 דקות וללוש עוד 3 דקות


לחכות שהבצק יתפח עד הכפלת נפחו . להוציא את הבצק ,להוציא אוויר וללוש ידני כדקה ,לחלק את

הבצק ל 6-8 כדורים ולתת להם לנוח כ 5 דקות . הבצק מאד רך ,נוח לעבודה ואינו דביק .

 

לעצב את הכדורים לעיגולים דקים או אליפסות מוארכות כמו פוקאצות




למרוח את רוטב הפיצה ( עגבניות מרוסקות /מגורדות עם כף רסק ,שום כתוש , מלח ,פלפל שחור

,אורגנו ועלי בזיליקום ) כך שהשוליים ישארו ללא הרוטב . לא להגזים עם כמות הרוטב . לפזר מעל

את מה שאוהבים ( זיתים ,פטריות ,בצל וכו` ) לפזר מעל גבינת מוצרלה .


לאפות בתנור בחום גבוה כ250 מעלות 12-15 דקות .

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

13 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל baronm10 אלא אם צויין אחרת