33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חברות מבשלות

קרוקטים

חנוכה בפתח ועמו, עונת הלביבות והסופגניות, אז קבלו מתכון ללביבות תפא"ד או בשמם קרוקטים

המצרכים:

4 תפא״ד בינוניים

2 כפות קמח

מלח ופלפל לפי הטעם

ביצה

פירורי לחם

אופן ההכנה:

1. מבשלים את תפא"ד במים מומלחים, עד אשר מתרככים. מסננים היטב מהמים, מצננים ומרסקים לפירה. מוסיפים את הקמח והתבלינים ומערבבים היטב עד שהקמח נטמע בתפא"ד ומירקם העיסה נוח לעבודה בידיים. 

2. מרטיבים את הידיים ויוצרים עיגולים 

 

3. מצפים בביצה ואחר כך בפירורי לחם

4. מטגנים במחבת עם שמן כדקה מכל צד, עד שהקרוקטים מקבלים צבע זהוב. כמובן שבמקום טיגון ניתן להתיז שמן על הקרוקטים ולאפותם בתבנית.

מגישים חם. 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

30 תגובות

העורך בחר...
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל חברות מבשלות אלא אם צויין אחרת