00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל מכל הלב

עלי אורז ממולאים ירקות מוקפצים

 עלי אורז ממולאים ירקות מוקפצים בתנור


בזמן האחרון נחה עלי המוזה של לגלגל ולמלא דברים טובם אם זאת סינטה ממולאת בירקות מוקפצים או עלי אורז

ממולאים בבשר . הפעם הצלבתי בין המתכונים והכנתי עלי אורז ממולאים בירקות מוקפצים בטעמים אסייתים .


עלי האורז מגולגלים וממולאים במלית רצועות ירקות שהוקפצו ברוטב סויה מתוקה וצ`ילי מתוק .

את העלים הממולאים אפיתי בתנור
 
.


עלי האורז – הוראות הכנה


יש למלא מים בכלי רחב כמו תבנית אפייה על מנת לטבול בה את עלי האורז עד להתרככותם.

יש להשרות את הדפים אחד אחד על מנת שלא ידבקו . יש לנהוג בזהירות ולא להשרות יותר מידי דבר שהופך את הדף

לדביק מאד ולא נוח לעבודה . כל דף שהוצאנו מההשריה יש להניח על מגבת ולספוג את עודפי המים . להניח במרכזו של

הדף את המלית ולקפל את הצדדים לכיוון המרכז ואז לגלגל את הדף קדימה על המלית תוך כדי הידוק . להניח בתבנית

מרופדת בנייר אפייה כשהצד של הסגירה לפי מטה
.



 

ירקות מוקפצים


פלפלים אדומים וירוקים , בצל סגול וכרוב לבן חתוכים לרצועות דקות מאד . להקפיץ את הירקות במחבת לוהטת עם מעט

שמן זית ולתבל במלח גס , פלפל שחור גרוס , שום כתוש רוטב צ`ילי  ורוטב סויה מתוקה . לא להקפיץ את הירקות יותר

מידי כדי 
שיישארו מעט פריכים . להוציא את הירקות מהמחבת ולהניח בתוך מסננת לצינון וכדי להיפטר מהנוזלים.

לאחר שהמלית הצטננה יש למלא את דפי האורז לפי ההסבר בתחילת הרשומה ולהניח את הגלילים הממולאים עם צד

הסגירה כלפי מטה בתבנית שרופדה בנייר אפייה
.

אפיית הגלילים 

להבריש את הגלילים במעט שמן זית ולאפות בתנור בחום של 180 מעלות כ 15-20 דקות







הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

12 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל baronm10 אלא אם צויין אחרת