00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל מכל הלב

קציצות דג סלמון

 קציצות דג סלמון


אוהב מאד קציצות דג טובלות ברוטב אדום והן מופיעות הרבה לאחרונה על שולחני . הפעם הכנתי את

הקציצות מדג סלמון ושוב הוכיח הדג המלכותי הזה עד כמה הוא טעים גם בגרסת הקציצות .

בדרך כלל אני מכין את תערובת הדג הטחון והתיבול של התערובת לבד אבל הפעם קניתי תערובת מוכנה

ומתובלת של פילה סלמון אצל מוכר הדגים שלי . הצבע הוורוד השזור בעשבי התיבול של התערובת קנה

אותי והחלטתי הפעם לסמוך על טעמו של מוכר הדגים ולא התאכזבתי .  

תערובת הדג

פילה סלמון טחון ללא העור

פטרוזיליה קצוצה דק

כוסברה קצוצה דק

מלח

פפריקה אדומה מתוקה

כמון

שום כתוש

שמן זית

פירורי פנקו



מרכיבי  הרוטב


1 בצל סגול קצוץ דק


1 פלפל חריף חתוך לטבעות


1 פלפל אדום/גמבה חתוך לרצועות


4 עגבניות בשלות מגורדות


100 גר` רסק עגבניות


פטרוזיליה /כוסברה


4 שיני שום קצוצות דק


1 כף סוכר


מלח


פלפל שחור


פפריקה מתוקה


כמון


1.5 כוס מים רותחים


הכנת הרוטב


לטגן את הבצל ,רצועות הפלפל האדום וטבעות הפלפל החריף עד שהבצל נעשה שקוף והפלפלים

מתרככים מעט . להוסיף את הפטרוזיליה והכוסברה שקצצנו דק עם שיני השום הקצוצות ולערבב

היטב עד שמריחים היטב את ריח השום ועשבי התיבול .

להוסיף את העגבניות המגורדות , רסק העגבניות והמים החמים ולערבב היטב . להביא לרתיחה

ולהנמיך לאש נמוכה . לתבל בנדיבות ולהמשיך בבישול עוד כ15-20 דקות .


הכנת הקציצות

מהתערובת יצרתי קציצות שטיגנתי קלות לפני העברתן לסיר הרוטב . את הקציצות הנחתי בסיר

שטוח עם הרוטב להמשך בישול של כ15-20 דקות .

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

11 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל baronm10 אלא אם צויין אחרת