00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל מכל הלב

דג סלמון בתנור וטחינה

 דג סלמון בתנור וטחינה

 

החיבור בין דג לוהט  בתנור לטחינה הוא חיבור  מדהים , טחינה חמימה מוציאה מתוכה טעמים חזקים

שכקשה לשכוח אותם וכשהם  מתחברים  גם לדג משובח אז החגיגה גדולה .


דג סלמון


נתח דג סלמון טרי  ,להבריש בשמן זית ולתבל במלח גס ,פלפל שחור גרוס ,שבבי צ`ילי .

לצלות  את הדג בתנור על תבנית מרופדת בנייר אפיה כשצד העור כלפי מטה בחום של 180 מעלות

כ25-30 דקות .

 

טחינה

להשתמש בטחינה משובחת ולערבב אותה במים קרים מאד ביחס כזה שהטחינה תישאר צמיגה .

להוסיף מיץ מלימון טרי , מלח ,פלפל שחור שום כתוש ופטרוזיליה קצוצה דק .

לערבב היטב ולתקן לפי הסמיכות הרצויה ע"י הוספת מעט מים במידת הצורך או לחילופין מעט טחינה .  


בהגשה להניח את נתח הדג  מצע טחינה ולהוסיף עוד כף טחינה על הדג 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

17 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל baronm10 אלא אם צויין אחרת