33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חברות מבשלות

עוגת שוקולית

כמה פשוטה - כמה טעימה

עוגת שוקולית שאני בטוחה שרצה חזק ברשת, אני קיבלתי את המתכון מחברה טובה, לאחר שנים שלא הצלחתי בעוגות שוקולד. תמיד היו יוצאות לי יבשות או סתם לא טעימות. עם המתכון הזה - אין כשלונות

המצרכים:

4 ביצים

1 כוס שמן

1 כוס סוכר

1 כוס אבקת שוקולית

1/2 כוס שמנת מתוקה

1 כוס קמח תופח

לציפוי:

100 גר' שוקולד מריר

1/2 קופ' שמנת מתוקה

אופן ההכנה:

לחמם תנור לטמפ' של 180 מעלות

לערבב את כל המצרכים, לשמן תבנית בקוטר 24 סמ' ולמזוג הבלילה. לאפות כ -40 דקות, לשים לב שהעוגה לא מתייבשת. הסוד בעוגות שוקולד הוא משך האפיה. אופים קצת יותר מדי והעוגה מתייבשת. 

 

לאחר שהעוגה מתקררת מעט להמיס בסיר על הגז או בבן מארי שוקולד מריר עם השמנת המתוקה ולשפוך את הציפוי בעודו חם על העוגה.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

18 תגובות

העורך בחר...
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל חברות מבשלות אלא אם צויין אחרת