00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל מכל הלב

נתחי דג מוסר על ירקות צלויים

23/05/2013

 נתחי דג מוסר על ירקות צלויים

אז אחסוך מכם את השאלה שעולה מידי פעם אם יש לי מוסר ...לא !! אין לי מוסר בכל מה שקשור

לאוכל טוב אפילו אם זה גובל בשחיתות והמנה הזאת באמת מושחתת .

לא צריך להיות בשלן גדול כדי להכין מנה כל כך טעימה כמו המנה הזאת של נתחי דג משובח על

ירקות צלויים . את הירקות מכינים בנפרד ולפני מנת הדג ומגישים אותם בטמפרטורת החדר

כשעליהם מונחים נתחי הדג שיצא מהצלייה .


הכנת הירקות

שילוב של ירקות חתוכים : זוקיני , פלפל אדום , פלפל ירוק , פלחי עגבנייה בשלה ללא הגרעינים ,

שיני שום , בצל סגול  . אפשר גם קוביות דלעת .

לתבל את הירקות במלח גס , פלפל שחור גרוס שמן זית ועלי תימין . להניח בתבנית מרופדת בנייר

אפייה ולצלות 
בתנור בחום גבוה עד השחמה קלה .


הכנת הדג

לחתוך פילה דג משובח ללא העור כמו לבראק ,מוסר , או לוקוס לנתחים ולשמן אותם במעט שמן זית

 .לתבל את הנתחים במלח  פלפל שחור ותערובת תיבול לדגים לימונית . להניח את הנתחים בתבנית

מרופדת בנייר אפייה . לפזר על הנתחים עלי תימין ולצלות אותם בתנור ב200 מעלות 10 דקות בלבד .


ניתן להשתמש גם בדגים אחרים כמו דניס , פארידה ..., במידה ונתחי הפילה דקים עדיף לצרוב אותם

שלמים ולא חתוכים לנתחים . כמובן שניתן לשנות תיבול לפי הטעמים המועדפים עליכם רק שרצוי

שהתיבול לא יהיה דומיננטי . 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

7 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל baronm10 אלא אם צויין אחרת