00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל מכל הלב

קבב דגים וזוקיני צלוי

 קבב  דגים וזוקיני צלוי

מנה נהדרת של קבב דגים  צרוב על מחבת פסים עם זוקיני צלוי בתנור ובצל שרוף . מנה משגעת

בטעמיה , קציצת דג משובח ( מוסר ים ) מתובלת בעשבי תיבול  ועוד חברים טובים פשוט חגיגת

של טעמים .


להכנת הקבב השתמשתי בפילה של דג מוסר ים ( כמובן שניתן להשתמש גם בדגים אחרים )

ללא העור . את בשר הפילה קצצתי גס בעזרת סכין .

לתערובת הדג הקצוץ הוספתי :

חצי בצל סגול

פטרוזיליה קצוצה ,אפשר כוסברה 

חצי פלפל אדום

2 -3 שיני שום כתוש

מעט מיץ מלימון טרי

2 כפות שמן זית

מלח

פלפל שחור גרוס

את הירקות האלה קצצתי דק מאד למעט השום שאותו כתשתי .

לערבב היטב את הדג הקצוץ ושאר המרכיבים לתערובת אחידה  ולחכות כ 20-30 דקות

לספיגת הטעמים

אפשר להוסיף  ביצה או / ופירורי לחם , לטעמי  העדפתי לא להוסיף ,לטעמי פוגע  בטעמי הדג .

מתערובת הדג המתובלת יצרתי קציצות שטוחות וצרבתי אותם על מחבת פסים

כ 3 דקות מכל צד .


את הזוקיני תיבלתי במלח , פלפל שחור גרוס , שמן זית ורצועות בצל סגול

את הזוקיני הנחתי בתבנית מרופדת בנייר אפייה בחום של 200 מעלות עד הזהבה קלה .

בזמן שהזוקיני ניצלה בתנור הבצל משחים מאד ומקבל טעם נהדר המשביח את הזוקיני .

הזוקיני עצמו מתרכך מאד ומקבל מרקם מחיתי וטעים ביותר .




הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

25 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל baronm10 אלא אם צויין אחרת