00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

שירננה עוגות מעוצבות

עוגת תפוזים אוורירית וטעימה

רכיבים:

250 גרם חמאה

250 גרם סוכר (דק)

4 ביצים (מספר 2)

1 קליפת תפוז מגורדת

250 גרם קמח תופח

100 מיליליטר מיץ תפוזים סחוט טרי

לציפוי:

250 גרם אבקת סוכר

50 מיליליטר מיץ תפוזים


 אופן הכנה:

מחממים מראש תנור ל- 170 מעלות.

משמנים היטב תבנית אפייה קפיצית 22 ועליה מניחים נייר אפייה.

מקציפים היטב את החמאה והסוכר עד לסמיכות גבוהה וגוון חיוור, בערך 3-4 דקות.

מוסיפים את הביצים, אחת בכול פעם, ומקציפים היטב לאחר כול הוספה עד להטמעה מוחלטת של כול אחת מהביצים.

לאט לאט מוסיפים את מיץ התפוזים ומערבבים היטב עד שהתערובת אחידה וחלקה.

יוצקים את התערובת לתבנית שהכנו מראש, אופים במשך 45- 50 דקות (או לחילופין נבדוק אם קיסם האם העוגה מוכנה).

לאחר גמר האפייה, להשאיר את העוגה בתוך התבנית ל- 10 דקות, להפריד אותה ולהניחה ע"ג רשת עוגה.

להכנת הציפוי:

לערבב את מיץ התפוזים לתוך אבקת הסוכר, לשפוך את התערובת ע"ג העוגה המקוררת ולתת לציפוי לזלוג לצדי העוגה

בתאבון

http://shiranana.co.il/

עוגת ציירת מעוצבת מבצק סוכר

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

18 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל שירן עוגות מעוצבות אלא אם צויין אחרת