00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

ורד עוגיות בוטיק מעוצבות (ורד עוגות וקינוחים)

על עיצוב,מתכונים ושאר עוגיות....

מתכון- עוגיות שוקולד צ`יפס הכי טעימות שיש !!!!!

מתכון- עוגיות שוקולד צ`יפס הכי טעימות שיש !!!!!

בוקר טוב,

החלטתי לשתף במתכון שלי לעוגיות שוקולד צ`יפס.

שימו לב- יש שני מרכיבים שאני שמה בעוגיות ועושים את כל ההבדל!

חומרים לכ-30 עוגיות גדולות:

150 גרם חמאה בטמפרטורת החדר

50 גרם מחמאה בטמפרטורת החדר

3/4 כוס דחוסה סוכר חום כהה

3/4 כוס סוכר לבן רגיל

שקית תמצית וניל או כפית תמצית וניל

1 כפית סודה לשתייה

2 ביצים גדולות

2.5 כוסות קמח רגיל

1/2 כפית מלח

2 כפות אבקת חלב (כן, אבקת חלב!!!)

כף גדושה גלוקוזה (להשיג בחנויות המתמחות)

2 חבילות שוקולד חלב כ- 200 גרם קצוץ גס 

1 חבילת שוקולד מריר או לבן קצוץ גס - 100 גרם

(בעיקרון, אפשר לשים גם שוקולד צ`יפס, לגוון אם מישהו אוהב עם אגוזים, צימוקים, העיקר שיהיה הרבה- עשיר עשיר)

לציפוי: עוד שוקולד צ`יפס או שוקולד קצוץ דק

 

מחממים תנור ל- 180 מעלות טורבו

בקערת מיקסר עם וו גיטרה שמים את החמאה, המחמאה, שני סוגי הסוכר, סוכר הוניל ומעבדים שתי דקות במהירות בינונית עד שנוצרת תעובת קרמית.

מוסיפים את הביצים אחת אחת, מעבדים מעט עד שנבלעות בתערובת.

מוסיפים את הקמח, אבקת סודה לשתייה ומלח ומעבדים רק עד שנוצרת תערובת אחידה.

מוסיפים את השוקולד והתוספות (למעט אלו לקישוט) ומעבדים ממש מעט רק עד שהם נבלעים בתערובת.

בעזרת כפית או כף, לוקחים מעט מהתערובת, בידיים לחות מעבדים כדור, טובלים בפיצפוצי השוקולד שהכנו לקיישוט ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. משאירים מרווחים בין העוגיות כיוון שהן מתפשטות באפייה.

אופים כ-10 דקות - וזה חשוב מאוד! : יש לשים לב שרק שולי העוגיה מעט זהובים ובפנים היא עוד רכה.

זה יבטיח שהעוגיה לא תתייבש אלא תהיה פאדג`ית ורכה !

שיהיה בהצלחה.

עוגיות מעולות!!!!!!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל veredm2 אלא אם צויין אחרת