00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל מכל הלב

פאי רועים עם כבדי עוף

 

פאי רועים עם כבדי עוף

 

פאי רועים קצת שונה מהמתכון הקלאסי ואני מניח שאם הייתי מגיש אותו בפאב אירי היו

משליכים אותי
החוצה . פאי רועים שהוא מאפה אירי קלאסי של שכבות פירה ובשר טחון מופיע

כאן בגרסה של מלית כבדי עוף , פלפלים וגזרים עם נגיעה קלה של רוטב סויה מתוקה .  יסלחו

לי האירים על חילול הקודש אבל לי זה טעים מאד. החיבור בין כבדי עוף ופירה הוא חיבור

מושלם שאי אפשר להתווכח איתו .

 

פירה תפוחי אדמה

10 תפוחי אדמה  קלופים וחתוכים לקוביות ומבושלים במים ומעט מלח עד התרככות .

מעיכה לפירה עם חמאה ותיבול של מלח ופלפל שחור גרוס .

 

כבדי העוף

600 גר כבדי עוף

2 בצלים קצוצים גס

מלח

פלפל שחור גרוס

2 כפות סויה מתוקה .

 לטגן את הבצל במעט שמן עד השחמה קלה . להוסיף את כבדי העוף ולצרוב אותם קלות

מ 2 הצדדים .
לתבל במלח ופלפל שחור וכף סויה מתוקה .  להוציא את הכבדים והבצל

המטוגן לצינון במסננת על מנת להפטר מהשמן .

 

גזרים ופלפלים

3 גזרים חתוכים לקוביות קטנות

2 פלפלים אדומים חתוכים לרצועות/קוביות

 להקפיץ על מחבת חמה עם מעט שמן עד התרככות הגזרים . לתבל במלח ,פלפל שחור

וכף סויה מתוקה .
לצנן במסננת ולהפטר מעודפי השמן .

 

 הכנה

 לשמן תבנית פיירקס ולפזר פירורי לחם . לסדר בתבנית שכבה תחתונה של מחצית מכמות

הפירה .
לפזר על שכבת הפירה את הפלפלים והגזרים ומעליהם לסדר את כבדי העוף

שקצצנו לקוביות והבצל המטוגן . לסדר מעל הכבדים את שכבת הפירה העליונה מיתרת

הפירה .  
להבריש את השכבה העליונה עם מעט שמן זית ולהכניס לתנור שחומם ל 180

מעלות ל 45 דקות או עד השחמה קלה . לחכות כרבע שעה לפני החיתוך למנות .

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

29 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל baronm10 אלא אם צויין אחרת