00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל מכל הלב

אצבעות סינטה

אצבעות סינטה

 

אצבעות סינטה ? נשמע מוזר נכון ?  אז כמו שאנחנו מכינים שניצלונים מרצועות חזה עוף בציפוי פירורי

לחם אותו התהליך רק מנתח סינטה שנתחתך לרצועות/ אצבעות . למעשה אני מכין את
השניצל הווינאי

שלי מנתחי סינטה פרוסים דק והתוצאה מאד טעימה לי כך כך שמכאן ועד הכנת אצבעות סינטה הדרך

הייתה קצרה .

השתמשתי בנתחים לא עבים מידי שבמקור יועדו לצלייה על מחבת פסים וחתכתי אותם לרצועות  

לא עבות מידי . הנחתי את הרצועות בכלי שטוח ותיבלתי אותם במלח , פלפל שחור גס , מעט סויה

מתוקה ,מעט שמן זית וקורנפלור .  עיסיתי היטב את הרצועות והשארתי אותם למנוחה והתרככות

כחצי שעה . את הרצועות טיגנתי בשמן עמוק לאחר טבילה בביצה ועטיפה בפרורי לחם .

כל כך פשוט ,כל כך טעים .

תודה חברים

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

22 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל baronm10 אלא אם צויין אחרת