33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חברות מבשלות

עוגת קרמבו

באינטרנט רצים עשרות מתכונים לעוגת קרמבו. את המתכון הזה קיבלתי מחבר בעבודה 


החומרים לשכבת העוגה:

6 ביצים

1 כוס סוכר

1/2  כוס אבקת קקאו

2 כפות קמח תופח

לשכבת הקצפת:

1 שמנת להקצפה

1 כוס חלב

1 אינסטנט פודינג

לשכבת הגנאש

100 גרם שוקולד מריר

2 כפות סוכר

4 כפות חלב

50 גרם חמאה או מרגרינה

אופן ההכנה:

1. להפריד את הביצים ולהקציף את החלבונים יחד עם הסוכר. להפסיק את ההקצפה ולהוסיף בהדרגה את

    החלמונים ולאחריהם את הקמח והקקאו. לערבב בתנועות קיפול. 

2. לצקת לתבנית עגולה בקוטר של 28 סמ` משומנת  או בתבנית מלבנית גדולה:

להכניס לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות לכ -15-20 דקות. 

(אני אפיתי את העוגה בתבנית עגולה (קוטר 26). זו הייתה טעות, כיוון שהכמות גדולה מדי לתבנית זו והעוגה

יצאה גבוהה מדי. מה שעשיתי הוא שפרסתי את העוגה ל - 2 . עם חלק אחד עבדתי ואת החלק השני,

עטפתי בניילון נצמד והקפאתי לפעם הבאה... ):

 

3. להקציף את השמנת המתוקה, החלב והפודינג ולמרוח שכבה אחידה על בסיס העוגה, לאחר שהתקררה

    מעט. להכניס למקרר לכמה דקות.

4. לערבב את חומרי הגנאש בבן מארי, לקרר מעט ולשפוך בצורה אחידה על שכבת הקצפת.

5. להכניס למקרר לכ- 8 שעות , עד להגשה. 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

העורך בחר...
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל חברות מבשלות אלא אם צויין אחרת