00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל מכל הלב

סטייק כרובית צלויה בצ`ילי חריף ושום

02/11/2012

סטייק כרובית צלויה בצ'ילי חריף ושום

 

כרובית  , האמת שאין כאן ממש מתכון מבחינתי אלא יותר צורת הגשה ושדרוג לכרובית  שבעיני היא ירק

שקשה להוציא ממנו תצוגה מרשימה למעט אותן תמונות פופולאריות
של  כרובית  ומעליה טחינה ניגרת .

הרבה פעמים נלכדתי בקסמיה של מנת אוכל שראיתי במקום אחר ברשת ומיד ידעתי שאת המנה

הזאת אכין וזה מה שקרה כשראיתי את סטייק הכרובית של תותי מהבלוג  ללקק את התות  .

תותי ,בלוגרית צעירה עם ראש פתוח שמעלה מנות אוכל יפיפיות ששובות את הלב  ומי שזוכר כבר הזכרתי

אותה בעבר אצלי בבלוג .

המנה של תותי נתנה לי השראה והכנתי אותה בדרכי שלי ,קצת שונה בהכנה ובמרכיבים  אבל זהה

במראה .

 

את הכרובית פירקתי לפרחים וחלטתי 2 דקות במים רותחים והוצאתי לצינון . חתכתי את פרחי הכרובית

בצורה שייווצרו 2 צדדים שטוחים לצורך הצלייה .
משחתי את הכרובית בשמן זית ותיבלתי במלח ,פלפל

שחור ופפריקה מתוקה .

צרבתי את הכרובית על מחבת ללא פסים על מנת לקבל השחמה מלאה וחום אחיד כדי שהכרובית

תתרכך מעט .

את פרחי הכרובית הצרובים סידרתי בצלחת ההגשה והברשתי אותם בתערובת של שמן זית ,רוטב צ'ילי

חריף ושום . הטעם אלוהי .

את שאריות הכרובית שנותרו מהחיתוכים פוררתי לפרחים קטנים והקפצתי במחבת עם אותם מרכיבי

תיבול ובהגשה הזלפתי מעל את תערובת שמן הזית הצ'ילי והשום .

אפילו הכרובית לא האמינה כמה שהיא מוצלחת ויפה ...וטעימה .

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

40 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל baronm10 אלא אם צויין אחרת