00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל מכל הלב

חמוצים לנשנוש

חמוצים לנשנוש

 

שידור חוזר של מתכון ישן שלי עם הבדלים קטנים ,צילומים חדשים וטעם נהדר . חמוצים שהכנתי הערב

סתם ככה  שיהיה מה לנשנש ליד הקמפארי שלי .

 

 חומרים

1 כרוב גדול קצוץ גס

6 גזרים גדולים חתוכים לפרוסות דקות

6 גבעולי סלרי קצוצים דק

צרור עלי סלרי שלמים

2 פלפלים אדומים חתוכים גס

1 לימון קצוץ לקוביות עם הקליפה

1/2 פלפל חריף קצוץ דק מאד ללא הגרעינים ( לא חובה )

3 כוסות מים רותחים

5 כפיות מלח

3/4 כוס חומץ

1/4  כוס שמן

 

הכנה

לערבב בקערה גדולה  את הכרוב ,הגזר , הפלפלים האדומים ,עלי הסלרי ,גבעולי הסלרי והלימון הקצוץ .

להמיס בקערה נפרדת את המלח במים הרותחים ,להוסיף את השמן והחומץ ,לערבב היטב ,

ולצקת מעל הכרוב ושאר המרכיבים.

 לערבב את כל התערובת והנוזלים בידיים וללוש ,לסחוט ,למעוך היטב את הכרוב בנוזלים ממש כמו

שלשים בצק . ( חובה !!! ) 
פעולה זאת מרככת את הכרוב וגורמת לו לספוג נוזלים וטעמים.

הכרוב מוכן לאכילה למחרת .....אני מתחיל לטעום מיד לאחר ההכנה

לאחסן בכלי סגור במקרר  .

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

22 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל baronm10 אלא אם צויין אחרת