00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל מכל הלב

3 מיליון גולשים בבלוג – "אוכל מכל הלב "

15/10/2012

3 מיליון גולשים בבלוג שלי – "אוכל מכל הלב "  

 

יום שמח היום בבלוג אוכל מכל הלב , היום נכנס הגולש מס' 3.000.000 לבלוג שלי וזה קרה בשעה

01:08 לפנות בוקר ,גולש אנונימי שהגיע מהפייס בוק וחיפש מרק חם ברשומה 

40 מרקי הבית בסיר אחד ....באמצע הלילה מחפשים מרק ? מקווה שמצא את מבוקשו וחימם את ליבו

במרק חם .

 עבורי זהו יום של סיפוק אדיר , הרגשה נהדרת שכל כך הרבה אנשים  מכל רחבי הרשת הגיעו

לבלוג ,התרשמו ,טעמו  ונהנו מהמתכונים .

לגבי הכניסות נכון שרוב הכניסות הן בדרך כלל של מחפשי המתכונים שמגיעים מגוגל אבל החשובים

לי הם מנויי הבלוג ,חבריי בתפוז ובפייסבוק  אלה שבאים אלי לבלוג ליהנות ,לטעום וגם להגיב .

כמה מילים למי שלא מכיר אותי .

הבלוג נולד בקיץ 2007 ומי חשב אז בחום של יולי אוגוסט  שהבלוג  שלי " אוכל מכל הלב "    יגדל ויצמח

 במשך השנים ,בכמות הרשומות , בכמות המנויים  האדירה שרשומה לקבלת עדכונים ומספר הכניסות

המפתיע שהבלוג הזה רכש במשך השנים.

 את פעילותי בקהילות האוכל התחלתי עוד הרבה לפני פתיחת הבלוג בסביבות סוף 2003  בפורומי האוכל

של  וואלה ,ווי נט ותפוז ושם רכשתי את מעט הידע שלי לבשל , מעולם לא למדתי בישול בשום מסגרת

למעט מעט סדנאות בודדות בתחילת הדרך והחשיפה לעולם האוכל ברשת גם קרבה אותי לתחום

המחשב ועולם הצילום  את הבלוג פתחתי כשנוצר אצלי הצורך לאחסן בצורה מסודרת את כמויות

החומרים האדירות שצברתי כמתכונים  ותמונות שתעדתי במטבח והעלתי בפורומים השונים.

לא האמנתי אז עד כמה הבלוג יהפוך במשך השנים למשהו כל כך חשוב בחיי , משהו שהוא חלק ממני  ,

משהו שהפך אצלי  לכלי לביטוי
הרבה יותר ממלל של מתכונים  ומי שהתעמק בתכנים ובתמונות

ידע להכיר אותי קצת מעבר למילים ..  .

רבים בוודאי חושבים   שאני מבלה  במטבח 24 שעות ביממה ...אז זהו שלא וחבל  והלוואי ויכולתי להיות

שם  יותר . אני מבשל בדרך כלל בסופי שבוע ואם תראו אותי מעלה רשומות  או תמונות באמצע השבוע

זה יותר משחקי אוכל ולא בישול ממש .

משחקי אוכל ? משחקי אוכל זה כשמאד בא לי להיות במטבח אבל לא ממש לבשל אלא קצת ככה להרגע

( עבורי להיות במטבח זה סוג של הרגעות לאחר יום עבודה )  להכין מנות קטנות , מנות שאני מנסה

מתכונים חדשים  , מנות שרק אני אוהב ולכן אני מכנה את הפעילות כמשחקי אוכל ולא ממש  בישול .

עבורי כמי שעובד במשרה מלאה מבוקר עד ערב ולא בתחום המטבח מאד  לא קל לתחזק ולנהל ביום יום

בלוג לאורך תקופה כל כך ארוכה . מכיוון שהבלוג ברובו הוא בלוג מתכונים  ולא תמיד אני במטבח  , אז

התוצאות מתבטאות גם בקצב העלאת הרשומות ושאר הפעילויות השוטפות בבלוג .

לא פשוט להיות כל הזמן בפעילות צמודה לבלוג ולהגיב לכל המגיבים או השואלים בבלוג אבל מקפיד תמיד

להגיב למגיבים או לשואלים רק שלצערי לא תמיד בזמן אמת .

אני יודע שבתקופה האחרונה הקטנתי פעילות שלי בבלוגים אחרים בתפוז ואיני מגיב שם מפאת חוסר זמן

וכנראה שגם איבדתי כמה חברים מהבלוגיה בגלל חוסר תשומת הלב שלי אבל משתדל לתרום לבלוגייה

בדרך אחרת של חשיפת בלוגרים חדשים וצעירים אצלי בבלוג , חשיפה שנותנת להם את הדחיפה

הראשונית כאשר מנויי הבלוג שלי נחשפים אליהם וחלקם הופך למנויי הבלוג החדש. אני מלא הנאה

וגאווה לראות כאן בתפוז כמה בלוגים כאלה שהכרתי ממש בימים הראשונים ללידתם ולאילו הישגים

נפלאים הגיעו ובעיקר בזכות עצמם .

מקווה עם בוא החורף הקרוב לשוב במלוא העוצמה למטבח , לחדש את חווית הבישול

ולהמשיך להעשיר את הבלוג במתכונים חמים .

תודה לכל חברי ברשת ,למנויי הבלוג ושאר הגולשים שביקרו בבלוג , מקווה שנעזרתם,

מקווה שהיה לכם טעים ואשמח תמיד לראותכם כאן שוב

 

ומה תמונות הפלפלים קשורות לעניין ? ...אתם יודעים שאני לא מסוגל לכתוב מבלי שיהיה קצת צבע או

ריח או טעם מסביב למילים אז מצרף מתכונצ'יק לפלפלים קלויים בתחמיץ

אז קצת פלפלים שקליתי  בתנור , קלפתי  את קליפתם , הישרתי בתחמיץ של 1/3 כוס חומץ ,

1/3 כוס  שמן  ו 1/3 כוס מים . תיבלתי במלח ,פלפל שחור והרבה שיני שום פרוסות דק .

הכנסתי  ללילה במקרר.

תודה לכולם

מוטי בר און - אוכל מכל הלב

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

92 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל baronm10 אלא אם צויין אחרת