00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל מכל הלב

אנטריקוט אוהב חברים ?

19/10/2012

אנטריקוט אוהב חברים בצלחת ?

 

האם אנטריקוט אוהב שעוד מישהו מצטופף איתו בצלחת ? האמת ? אנטריקוט משובח לא

צריך
חברים בצלחת ,אנטריקוט מיושן ומשובח לא צריך אף אחד לידו אלא אם הוא סופג את

מיציו וטעמו
כמו פירה טוב , ירקות צלויים או פטריות צרובות במיצי הבשר . 

סטייק אנטריקוט משובח הוא המנה המועדפת עלי ולמרבה האירוניה אני אוכל אותו דווקא

כשאני בדרך הביתה בסופו
של יום ...רעב בטירוף ...ויודע שבעצם אין מה לאכול בבית .

עצירה מהירה אצל יוסי הקצב שמוציא לי
מחדר הקירור נתח מופלא של אנטריקוט בדרך

כלל מסוג אנגוס , דוחף את אצבעו לתוך הנתח על מנת להוכיח לי עד כמה הנתח מיושן

היטב ופורס לי כמה נתחים משוישים ומשומנים להפליא . 

 

 בשר מובחר ומיושן היטב לא צריך טקסים והכנות מרובות , אני מעסה את הבשר עם מעט

שמן זית , מלח גס ,פלפל שחור גרוס , אפשר עם עלי תימין או רוזמרין ואפשר גם בלעדיהם .

לחכות עד שהבשר מגיע לטמ' החדר ואז  צורב אותו במחבת פסים לוהט או במחבת כבד

רגיל צריבה קצרה מ 2 צידי הנתח ( כמובן תלוי במידת העשייה הרצויה ובעובי הנתח ) .

 

רצוי להמתין קצת ולא לאכול את הנתח ישר מהצלייה , לתת לנתח להירגע  ואז הבשר מגיר

נוזלים והופך
לרך ונוח לחיתוך .

 

את הפטריות שבמנה צרבתי במחבת שצרבתי את האנטריקוט , לאחר הוצאת הנתח

הוספתי מעט שמן והוספתי את הפיטריות  החתוכות . מעט מלח גס , פלפל שחור גס ומעט

סויה מתוקה . להקפיץ את
הפטריות תוך כדי גרוד מיצי הבשר שנדבקו לתחתית המחבת .

הפטריות סופגות את מיצי הבשר וטעמן
הופך למדהים ומשתלב נהדר עם נתח הבשר  .

 

את הירקות שבמנה הזאת צרבתי מעט במחבת לאחר השרייה במעט שמן ותיבול במלח


גס ופלפל שחור גרוס .  

 

תודה לכולם ושבת שלום  

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

29 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל baronm10 אלא אם צויין אחרת